Genel

PMYO Fiziksel Parkur Sınavı Tarihi Ne Zaman?  PMYO Fiziksel Parkur Sınavı Başvuru Yap

PMYO fiziksel alanında yapılan parkurların ne kadar süreceği başvuru tarihleri ve bütün detayları aşağıda yer alıyor…

Polis olma hayaliyle uzun süredir fiziksel parkura hazırlananlar için yeni düzenleme ile birlikte parkurların yapılacağı alanlar ve parkur hakkında detaylı bilgiler artık belirleniyor. Polislik sınavının sözlü ve yazılı turlarından sonra ve sağlıktan bir önceki aşaması olarak bilinen fiziksel parkur kısmı da adaylar için büyük bir öneme sahip. Parkuru başarı ile tamamladıktan sonra polis olma hayallerine bir adım daha yaklaşacak olan adayların bu sınavın ne zaman yapılacağı ve başvuruların ne zaman olacağı gibi bilgilere erişmesi için ise kısa bir süre kaldı.

PMYO Fiziksel Parkur Sınavı Başvuru Yap

PMYO için son gelişmeler ve hakkında detaylı bilgi almak isteyenler haber kanallarına kilitlenmiş durumda oluyor. Bu noktada devlet tarafından açıklanan ve bu seneye özel olarak yaklaşık 2.500 öğrencinin kabul edileceği bilgisi oldukça heyecan veriyor. Bu sayının ise 2.000 adedi erkek öğrenci iken 500 kadarı ise kadın öğrencilerden oluşuyor.

23 Temmuz ile 29 Temmuz tarihleri arasında yapılan başvurular için http://www.pa.edu.tr linki üzerinden direkt olarak katılım sağlanmıştı. Adaylar bu tarihler öncesinde hemen bir önceki cümlede yer alan linke tıklayarak E-Devlet şifresi ile birlikte giriş yaparak başvurularını yapmıştı. Şimdi geriye kalan tek şey, PMYO Fiziksel Parkur sınavının ne zaman olacağının açıklanması.

PMYO Fiziksel Parkur Sınavı Ne Zaman?

Sınava başvurularını tamamladıktan sonraki aşamada ise adayların en çok merak ettiği sorulardan bir tanesi de bu parkurun hangi tarihlerde yapılacağı. Muhtemel olarak kendi şehrinizde girdiğiniz bu parkurlar için belirli okullar ve ihtiyaçları karşılayabilecek boyutta parkur alanları bulunan mekanlar tercih ediliyor.

Fiziksel parkur için uzun bir hazırlanma süreci atlatan bütün adaylar ise nihayetinde parkur alanında sınavlarına girecekler. Sınavlar juri tarafından takip edilecek ve zamana karşı bir yarış olacak. Polis Akademisi tarafından yayınlanacak takvimle birlikte belli olacak olan Fizikse Parkur için henüz net bir tarih verilmedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu